6 ARRANGEMENTSLOKALER

Telegrafen Oslo er Norges største kombinerte utelivs-, serverings- og arrangementsarena. På våre 3200m² kan du bli kjent med et historisk lokale som byr på aktiviteter, visuelle inntrykk, sosialisering og ikke minst de gode samtalene.

En full dag på Telegrafen kan blant annet inkludere konferanse i et av våre fleksible arrangementslokaler, "brain food"-lunsj fra vårt kjøkken, dart-turnering i 80s-baren, 3-retters servering i vår restaurant og en avsluttende tur i en av våre tre barer.

Alle våre arrangementslokaler er nyoppusset med topp moderne teknisk utstyr, i tillegg til personlig service fra vårt vertskap. Vi skreddersyr gjerne etter dine behov. Bli bedre kjent med alle arrangementslokaler under.

RIKSJENTENE

Kapasitet: 10 personer

Fullverdig arrangementslokale med komplett teknisk utstyr, eksklusive detaljer og service i fokus. For deg som setter pris på det lille ekstra. 

THOMAS HEFTYE

Kapasitet: 14 personer

Et chambre separee til vår flotte restaurant som passer like godt for en rolig middag som et produktivt møte. 

ALF ROLFSEN

Kapasitet: 100 personer

Lokalet er designet for å fremme kreativitet og inneholder både farger og formasjoner som må oppleves. Inkluderer to zen-rom.

NILS HOLTER

Kapasitet: 100 personer 

Fleksibelt lokale som passer både store arrangementer, konferanser og sosiale begivenheter.

ARNEBERG & POULSSON

Kapasitet: 8 personer

Et lite, men svært hyggelig lokale som passer fint til små samlinger i profesjonelle og sosiale lag. 

FRØKEN UR

Kapasitet: 30 personer

Dette fleksible lokalet passer for de aller fleste mellomstore samlinger. Et uformelt og trivelig lokale som kan formes etter dine ønsker og behov. 

Arrangementslokaler Mat og Drikke

Mat og drikke

Arrangementslokaler spill

Aktiviteter og spill