BARER PÅ TELEGRAFEN

På Telegrafen finner du en 60, 70 og  80-tallsbar. Hvilken er din favoritt? 

Telefonkiosken bar

Velkommen til Telefonkiosken - vår skinnende 70-talls stjerne! Samle gjengen, og spill shuffleboard og dart i timevis mens du sipper på friske cocktails. Telefonkiosken er stedet hvor du samler venner eller kollegaer i helgene - og vi anbefaler at du booker tidlig, for denne herligheten fylles opp ganske raskt!

Faksen bar

Woah! Hils på Faksen - vår rampete 80-talls dansepartner! I rosa og fargerike omgivelser, er mulighetene mange! Ikke bare er drinkmenyen rikholdig, men du finner også shuffleboard og dart på rad og rekke, for å underholde dere til langt på natt. I tillegg spiller DJ-en nostalgisk 80-talls musikk over dansegulvet, som åpner så fort det lar seg gjøre!

Teleks vinbar

Si hei til 60-tallets elegante etterkommer - Teleks! I denne perlen får du ekspertise fra sommelierer med peiling på vin. Vi har en spennende meny, som gir deg en smak av verdens beste druer! Teleks passer utmerket til afterwork, date, businessprat, eller et etterlengtet treff med gode kompiser og venninner. Ta også gjerne et godt glass før dere spiser i Restaurant Bestorp!