BURSDAG HOS OSS?

Uansett om du planlegger ditt eget 30-årslag, overraskelsesfest for en god venn eller jubileumsfest for jobben så stiller vi med sentrumsnære lokaler til leie med variert kapasitet og lokasjon. Vi møter dine behov og tilbyr full pakke med servering av mat og drikke, oppsett og dekor i og utenfor lokalet, teknisk utstyr til underholdning, taler og levende musikk – alt ut fra hva dere ønsker.

Trenger du litt inspirasjon på veien så deler vi gjerne tips og erfaringer. Ønsker du å arrangere temafest for eksempel? Vi kan bistå med å skaffe blant annet fotovegg, rekvisitter, ballonger, popcorn og DJ dersom du ser for deg en morsom fest med gjengen. Da passer det kanskje også best med en god tapasbuffet, runde bord og en avslappet atmosfære? Eller kanskje du ser for deg et oppsett med langbord, tre-retters meny og underholdning og taler? Uansett hva ambisjoner er, så møter vi dine behov.

La oss skape en uforglemmelig bursdag sammen!

VÅRE TIPS TIL EN KANON BURSDAGSFEIRING:

  1. Definer hva slags selskap du skal arrangere. Hvor mange blir dere? Hva ønsker dere av servering? Hvilken stemning ønsker dere å sette?
  2. Inviter de du er glad i og inviter i god tid så du får oversikt over hvor mange som kommer.
  3. Sørg for at du og den eventuelle DJ'en har samme musikksmak!
  4. Ha jevn og tydelig kommunikasjon med arrangør gjennom hele prosessen, så kvelden blir akkurat slik du ønsker.
  5. Vær tidlig ute før bursdagen begynner, slik at du kan ta en gjennomgang med arrangør før festen starter. Eventuelt be en god venn ta seg av denne biten, slik at jubilanten kan senke skuldrene.
  6. Kos dere med festen. HIPP HIPP HURRA!
  7. Gjerne gi tilbakemelding om hvordan kvelden har gått!
Drikke1