VÅRE MORSOMME DARTSPILL

LITT OM DART

Dart er et engelsk spill hvor deltakerne kaster piler mot en rund måltavle, med spesielle spilleregler. Måltavlen er inndelt i ringer og sektorer, hvor du finner bestemte poengscorer. Dartskiven er sirkelformet og delt inn i 20 sektorer med verdier fra 1 til 20.
Bull’s Eye, i midten, gir deg hele 50 poeng. Du imponerer altså stort om du treffer her. Dart har alltid vært en profesjonell sport, men er også kjent som et svært sosialt spill.

Men på Telegrafen finner du ikke eldgamle darttavler, hvor du bare kaster og samler poeng. Hos oss har vi nemlig det nyeste og mest innovative dartspillet i Norge! Vi utfordrer deg i morsomme minigames, som "Killer, Shanghai, High Striker og 201".  Prøv selv - det er helt SYKT gøy!

Og det er nettopp det vi ønsker å uttrykke på Telegrafen. Her kan du invitere venner, familie, kolleger eller spillgjengen, og kaste piler til du går lei. Samtidig kan du nyte delikatesser fra baren, både i snacksform og i digg væskeform. Hva med en turnering? Kanskje kan dere arrangere en konkurranse hvor taperen spanderer neste snacksrunde eller drikkerunde i baren? Vårt høyteknologiske dartsystem stiller opp og samler gjengen  etter en lang periode i sosial karantene.

Sikt, skyt, spill og nyyyt!