VELKOMMEN TIL NYE OPPLEVELSER 5. AUGUST!

225415061_855945495337703_1631022014212889757_n

Etter noen uker med sommerstengt, er Telegrafen Oslo mer klare enn noen gang for å åpne dørene igjen! Siden sist har vi ansatt en håndfull dyktige servitører, ledere og kokker. Sammen har de blitt en nydelig gjeng som gleder seg stort til gjenåpning av Telegrafen!

For å jobbe på Telegrafen må du inneha et sterkt ønske om å skape gode opplevelser for gjestene, og for kollegene dine. Du blir en del av noe helt spesielt. Du blir en del av et sted hvor ingen kjeder seg. Du blir en del av en felles kjærlighet for servicebransjen. Du blir en del av oss. Og "oss" er nå sterkere og bedre enn før.

Torsdag 5. august er datoen du må holde av i kalenderen. Torsdag 5. august er dagen dørene, spillene, minnene og armene åpner. Torsdag 5. august er datoen vår nye meny blir presentert for første gang til sultne gjester. Ny meny betyr nye opplevelser, og vi garanterer at sesongens råvarer eksploderer i munnen, og etterlater smaken av sommer.

Vi regner med at du allerede har vært på Telegrafen og spilt dart, shuffleboard eller besøkt en av våre konseptuelle barer? At du har sett det inspirerende diskokule-taket vårt, tatt koselige bilder med venner i telefon boothen, spist burgere i Telefonkiosken eller latt deg friste av menyen som tilbyr både en 3, 4, 5 og 6-retters opplevelse? 

Nedtellingen til åpningen har startet, og bookingen er åpen. Hva venter du på?