Våre beste tips til en helaften på Telegrafen!

Lenge siden du har unnet deg en skikkelig helaften? Telegrafen er Oslos største og nyeste møteplass med to restauranter, fem barer, tre spillsoner og seks arrangementslokaler.

Med så mange forskjellige lokaler kan være vanskelig å skjønne hvordan du benytter deg av Telegrafens muligheter og potensiale - så vi er her for å dele våre beste tips til en magisk helaften på Telegrafen - hvor du får testet ut alt!

1. Start med et vinglass i fasjonable Teleks vinbar, en elegant 60-talls perle som tar deg opp til Restaurant Bestorp.

2. I Restaurant Bestorp byr vi på både a la carte og 3, 4, 5 og 6-retters meny basert på sesongens råvarer. Vi bytter jevnlig meny, og kan anbefale vår 3-retters middag til kun 395kr. Våre servitører hjelper dere gladelig med drikkeanbefalinger til maten.

3. Når dere er mette og fornøyde er det bare en ting å gjøre: Spille! Beveg dere bort til Telefonkiosken (gjerne med glasset i hånda) og spill en omgang dart eller shuffleboard (eller begge). Test gjerne ut cocktailbaren vår samtidig!

4. Kvelden er ennå ikke over! Gjør dere klare for siste stopp; Faksen bar. Vår fargerike 80-tallsperle venter på dere rett rundt hjørnet. Her runder dere av kvelden med velsmakende drinker, rosa omgivelser, DJ og 80-tallsmusikk!