Intervju med vår barsjef

Snart åpner tre flunkende nye og trivelige barer i hjertet av Oslo sentrum, hvor det kommer til og skapes fantastiske minner. Barsjef Alexander Armakan vil snart ta oss med på en reise gjennom barskapet, men forteller oss først alt vi kan glede oss til.

Hva inspirerer deg til å sette sammen en perfekt meny? 

Oslo er en cocktail i seg selv med drøssevis av trender, kulturer og generasjoner. Ting endres i rekordfart, og derfor setter jeg sammen en meny som gjenspeiler dagens Oslo, 80/90- tallet og en klype Instagram-kvalitet.

Hva slags rykte ønsker du at barene skal ha? 

Jeg håper barene på telegrafen blir det første og naturlige valget som kommer til tankene, når man skal dra ut eller møtes.

Hva vil du Telegrafens gjester skal sitte igjen med etter å ha besøkt barene? 

Målet er at gjestene skal sitte igjen med gode opplevelser, følelsen av at festen ikke bør ende, en god atmosfære og ikke minst å føle seg hjemme. Jeg er sikker på at Telegrafen kommer til å fylle tomrommet mange har kjent på i det siste.

Hva inspirerer deg i et univers som bugner av gode drikkevarer? 

Bøker, bær, blomster og skog. Det er så mange fantastiske ingredienser og drikkevarer over hele verden. Alle disse varene har enten en historie å fortelle, eller er starten på en ny.

Hva gleder du deg mest til i rollen som barsjef på Telegrafen? 

De enorme ringvirkningene og påvirkningsmulighetene som barsjef er det jeg ser mest frem til. Anledningen til å skape liv, samtidig som man styrer et team er både givende og krevende. Når man er genuint glad i bransjen, blir stresset ved å skape en suksessfull kveld for flere hundre mennesker alltid verdt det. Denne rollen gir rom for kreativitet hvor ingen dager blir like. Å vitne alt dette som barsjef er en glede i seg selv.

Hvordan skal du sørge for at barene blir best mulig på tvers av konseptene? 

En fin blanding av kompetanse, godt miljø og et bra team er essensen. Jeg skal sørge for at det er en fin flyt mellom barene. Alle kolleger skal trives, samtidig som vi kontinuerlig styrker kunnskapen vår om mål og trender. Det er en flott og kompetent gjeng som står på innsiden, og som jeg virkelig har stor tro på.

– Telegrafen kommer til å fylle tomrommet mange har kjent på i det siste.

P1600129