INTERVJU MED VÅR HOVMESTER

Vår herlige hovmester, Birandra Smith,
er snart klar for å drifte Restaurant Bestorp på Telegrafen.
Han gleder seg til fulle bord, fornøyde gjester og mye ansvar.

Hva slags sted vil Telegrafen være?

Telegrafen blir en casual møteplass, fylt med eksepsjonell service og topp kvalitet.
Det skal være et sted man kommer til når man virkelig vil kose seg. Uvurderlige minner skal skapes.

 

Hva ser du frem til i rollen som hovmester på Telegrafen?

Telegrafen har mye historie i veggene, og som hovmester er mitt mål å skape et sted som alltid yter den beste servicen og etterlater gjestene med en god opplevelse.

 

Hva blir hovedoppgavene dine?

Som hovmester skal jeg sørge for at vi opprettholder en høy standard hver eneste dag,
uansett hvor travelt vi har det. Sammen skal vi utvikle et team som alltid fokuserer på gjestene våre.

 

Hva vil du Telegrafens gjester skal sitte igjen med etter et besøk i restauranten?

Jeg vil at restauranten skal symbolisere et sted hvor minner skapes over et måltid.

 

Hvorfor ville du bli hovmester på Telegrafen?

Å bli hovmester på et så ærverdig sted som Telegrafen, syns jeg er veldig moro. Det er et sted som samler alle slags mennesker, og jeg er alltid glad i å jobbe i en hverdag hvor hva som helst kan skje.

 

HOVMESTER

"Telegrafen skal representere nydelig service og topp kvalitet, hele tiden!"