Julebord på Telegrafen

Tradisjonen tro ringer vi julen inn på Telegrafen. For oss er julestemning god mat, gjenkjennbare smaker, deilige lukter, gode samtaler og fine folk. Book deres julebord på Telegrafen, og sikre deg og dine gjester en fantastisk førjulsfeiring, der alt du trenger å gjøre er å møte opp og kose deg.

Vi har flere flotte private rom i ulike størrelser, og er dere en mindre gruppe anbefaler vi å reservere bord i restauranten vår. 

julebord
Julebord i resturanten

Fra 895,- / 995,-

Bordsetninger kl. 17.00 og 20.00.

Velg mellom juletallerken
eller 3- retters meny. 

julebord
Julebord i eget chambre

fra 849,-

Nyt årets julebord i eget, lukkede rom. Spill egen musikk, syng og kos dere med juletallerken, 3-retters meny eller julebuffet

Tillegg på 100 kr per person for leie av eget rom. 

 

Faksen 1
Julebord i Faksen

fra 1190,-

Lei hele lokalet:
Med sine 280m² er dette et yndet rom for store julebord. Her finnes det egen bar, dansegulv og DJ-stand i 80-tallsstil. 

Arranger julebord for avdelingen, hele jobben eller vennegjengen. I Faksen serveres det julebuffet

Vi kan også tilby andre menyer på etterspørsel, ta kontakt for mer informasjon.

Våre menyer

Juletallerken

julemeny telegrafen

Minimum 4 personer

Juletallerken
Ribbe
Medisterkake
Medisterpølse
Kokte poteter
Ertepuré
Surkål og rødkål
Sylteagurk og rørte tyttebær
Julesaus

På etterspørsel: Ovnsbakt torsk med sitronsaus eller vegansk julestek med rotgrønnsaker i rosmarin og timian, med vegansk julesaus. 

Dessert
Riskrem med bringebærsaus
Frukt serveres de med allergi

Pris: 895 per person

3-retters

julemeny telegrafen

Minimum 25 personer

Forrett
Oksecarpaccio med ruccola, parmesan, pinjekjerner og olivenolje

eller

Kremet jordskokksuppe med jordskokkchips, ristede pinjekjerner og strimlet vellagret norsk spekeskinke

eller

Laksetartar med ramsløkskrem og friske urter

Hovedrett
Ytrefilet av okse med sesongens grønnsaker, bakte småtomater, ovnstekte småpoteter og rødvinsaus

eller

Andeconfit med honning- og rosmarinsbakte rotgrønnsaker, ovnstekte småpoteter og redusert rødvinsaus.

eller

Ovnsbakt torskeloin med pastinakk- og sellerirotpuré, stekt vellagret norsk spekeskinke, glaserte gulrøtter, grønn asparges og blåskjellsaus. 

Dessert
Tiramisu 

eller

Panna Cotta med bringebærcoulis

eller

Ostekake med røde bær og bringebærcoulis

Pris: 995 per person

Julebuffet

12.november
Minimum 20 personer
 
Buffet
Ribbe | Medisterkake og medisterpølser | Ovnsbakte grønnsaker med timian og rosmarin | Eple- og fennikelsalat | Asiatisk-inspirert salat med grønnsaker | Kokte poteter, ertepuré, rødkål, surkål, tyttebærsyltetøy, sylteagurk og julesaus
 
På etterspørsel: Ovnsbakt torsk med sitronsaus eller vegansk julestek med rotgrønnsaker i rosmarin og timian, med vegansk julesaus. 
 
Dessert
Riskrem med bringebærsaus
Frukt serveres de med allergi
 
Pris: 849 per person

Send forespørsel

julestjerne

Våre lokaler

Alle våre rom kan bookes til årets julebord.
Ta kontakt med oss for et godt tilbud!

C0060.00_01_19_20.Still004
Et tips til store grupper

Håndverkeren Oslo

Psst... Tips! Til deg som leter etter julebordlokale til større grupper (opp til 280 personer), vil vi tipse om Håndverkeren Oslo. Fem minutters gange fra Telegrafen finner du det fasjonable lokalet, som består at tre ulike og unike rom. Send oss en henvendelse, så sender vi deg videre om vi tror at selskapet ditt vil passe bedre der.