Eksklusiv kveld for venner av Telegrafen!

Kan vi få invitere deg på middag?

Etter en vellykket åpning av Telegrafen i juni, skal vi nå holde sommerstengt et par uker for å forberede oss på en travel og morsom høst. I den forbindelse ønsker teamet på Bestorp å gjennomføre en «testuke», slik at de er godt forberedt til gjenåpning i august. For å få til dette trenger vi gjester!

Èn uke før vi åpner dørene igjen inviterer vi til tre lukkede middager for våre venner, familie og samarbeidspartnere. Vi spanderer 3-retters middag på Bestorp, i bytte mot at du gir oss din ærlige tilbakemelding av opplevelsen etterpå. Mer om det under...

Vi tilbyr:

Drink

Gratis 3-retters middag inkludert drikke.

Velg forrett, hovedrett og dessert fra menyen ved ankomst.

Vi spanderer tre enheter med drikke til maten, her kan du velge mellom anbefalt vin, øl eller mineralvann.

Er dere en gruppe på mer enn 10 personer må maten forhåndsbestilles

 

Tidspunkt:

Telefon

Middagene avholdes siste uken i juli.

Dere kan velge mellom følgende dager:

Mandag 26. juli

Onsdag 28. juli

Fredag 30. juli

Dere kan velge ankomst mellom kl. 17.00 og 20.45. Her er det førstemann til mølla.

 

Lokasjon:

Mennesker

Restaurant Bestorp på Telegrafen.

Kongens gate 21, inngang Prinsens gate.

I tillegg til selve restauranten vil det bli tatt i bruk chambre separee (separate lukkede rom) for større grupper.

Gi oss beskjed dersom dere er en større gruppe som ønsker chambre separee: dw@skagstind.no

 

Påmelding

Dere melder dere på middagen ved å reservere bord i skjemaet.

Dersom ønsket dag og tidspunkt er fullbooket kan vi anbefale dere å dele opp selskapet i to bord og prøve igjen, alternativt et annet tidspunkt. Går ikke det, så er det rett og slett fullt. Si gjerne ifra dersom dere ønsker å stå på venteliste.

 

Siden det er begrenset med plasser og hele formålet er at disse plassene fylles, så er påmelding bindende. Skulle dere mot formodning ikke ha anledning til å stille, så ber vi dere gi oss beskjed så fort dere vet, slik at vi kan gi plassene til noen andre.

 

Er dere en gruppe på 10 personer eller mer? Send en epost til dw@skagstind.no eller daniel@skagstind.no for reservasjon.

 

Din oppgave denne kvelden

Formålet med denne kvelden er at de ansatte får god trening før det braker løs med det som ser ut til å bli en travel høst og julebordsesong. Det vil si at din opplevelse og dine tilbakemeldinger er svært viktige, både de positive og de konstruktive.

Du vil motta et skjema som du kan fylle ut etter middagen. Her er det ikke påkrevd å oppgi navn, din tilbakemelding vil samles sammen med resten av tilbakemeldingene fra de andre gjestene, og i den forstand forbli anonym. Din tilbakemelding vil da bli en nyttig og fin sjekkliste for vår hovmester når han skal ta en vurdering på hvordan kvelden har gått.

Når du da (forhåpentligvis) kommer tilbake som gjest til høsten og opplever TOPP SERVICE, kan du med stolthet vite at du har bidratt til den fine opplevelsen.

Kveldens meny

Vår kjøkkensjef har lagt seg i selen for å etablere en fullverdig middagsmeny tilpasset våre gjesters behov og ønsker. Her skal ditt selskap nyte et bedre måltid akkompagnert av noe godt i glasset.

Denne kvelden skal du selv få bestemme hva du ønsker å nyte via vår à la carte meny. Du kan velge en forrett, en hovedrett og en dessert. Vi fokuserer på skandinaviske råvarer, og forandrer meny hver måned for å gi deg en ny opplevelse hver gang du besøker oss. Denne kvelden er det åpningsmenyen dere skal få smake på.

NB! Husk å meld ifra om eventuelle allergier til servitøren din, eller på forhånd dersom dere er en gruppe på 10 eller mer.

Ta en sniktitt på menyen HER

Da gjenstår det bare å ønske deg velkommen til en unik aften på Bestorp.

Vi gleder oss!