Restaurant Bestorps meny

Vår meny endrer seg etter sesongen, så hvis du ser noe som frister - book bord nå!

Sticky toffee pudding
Sticky toffee pudding
Andelår Confite
Andelår Confite
Namelaka
Namelaka

Restaurant Bestorps meny

På Telegrafen lager vi mat med ferske og helst lokale råvarer. Vi elsker det nordiske kjøkkenet, men det begrenser ikke våre ideer og måten å jobbe på. Derfor vil du finne inspirasjon fra hele verden når du ser gjennom menyen vår. Les mer om restauranten her.

Forrett

Rognkjeks kaviar
Lumfish caviar 30g, sprø vaffel, pisket Rørosrømme, røkt hytteost, råsyltet agurk, grillet sitron-saus
(G, F, M, E)
185,-

Skagenrøre
Lettkokte reker, nyr, eple, selleri, istappreddik, skalldyremulsjon og syltede karvefrø
(SK, E, M, SU, SP)
185,-

Sopp- og gulbetesalat
Sopp, gulbeter, burrata-traøffelkrem, hasselnøtter og spede salater
(M, N)
175,-

 

Hovedrett

Andelår Confite
Braisert rød spisskål, fiken- og rødbetepuré, fondantpotet og andesaus med cider og eple.
(M, S, SU)
295,-

Terinne av lammebryst
Potetpuré med bakt hvitløk, fermentert rotgrønnsakssalat, oliven og lammesaus
(M, S)

310,-

Misoglasert lange
Ristede kamskjell, fersk pasta, feves, kylling- og hummersaus
(E, G, SO, F, H)
310,-

Sopp Wellington
Portobellosopp, salvie og tomat.
(G, E)
265,-

 

Dessert

Namelaka
Hvit sjokoladenamelaka med appelsinkrem, mandarinsorbet og polemosalat
(G, E, M)
135,-

Sticky toffee pudding
Rom-rosin iskrem, karamellsaus, ristede cashewnøtter og eplechips
(G, E, M, N)
135,-

Modne oster
Tre slag ost med syltede pærer
(G, M)
175,-

***

Allergener

M - Melk F - Fisk E - Egg SU - Sulfitt S - Selleri SP - Sennep
H - Hvete HA - Hassel SO - Soya SK - Skalldyr SE - Sesam
BL - Bløtdyr B - Bygg MA - Mandel