Restaurant Bestorps meny

Vår meny endrer seg etter sesongen, så hvis du ser noe som frister - book bord nå!

7-DSC01094
9-DSC01127
8-DSC01110

Restaurant Bestorps meny

På Telegrafen lager vi mat med ferske og helst lokale råvarer. Vi elsker det nordiske kjøkkenet, men det begrenser ikke våre ideer og måten å jobbe på. Derfor vil du finne inspirasjon fra hele verden når du ser gjennom menyen vår. Les mer om restauranten her.

Forrett

Okseterrine med trøffel
Høvlet sort trøffel, syltet løk, trøffelemulsjon og grov sennep
(BL, SU, SP, M, E)
185,-

Eple, pastinakk og potetsuppe
Bakt pastinakk, eple
(M)
145,-

Geitost og beter
Geitostfondue med rødbete samosa
(M, SU)
175,-

 

Hovedrett

Nøttestek
Stekte småpoteter, rotgrønnsaks-puré, steinsoppsjy
(M, H, N, S, SU)
295,-

Bakt torsk
Rotgrønnsaks"ratatouille" og sitron beurre blanc
(F, M, SU, S)

395,-

Braisert oksekjake
Bakt persillerot, safran- og potetpuré, oksesjy
(M, S, SU)
375,-

 

Dessert

Gateaux Marcel
Stekt sjokoladebunn toppet med mørk sjokolademousse og kokossorbet
(E, M)
135,-

Eple og ingefær
Eplekompott, bærcoulis, fennikel- og ingefæriskrem
(H, E, M, N)
135,-

Modne oster
Tre slag ost med syltede pærer
(G, M)
175,-

***

Allergener

M - Melk F - Fisk E - Egg SU - Sulfitt S - Selleri SP - Sennep
H - Hvete HA - Hassel SO - Soya SK - Skalldyr SE - Sesam
BL - Bløtdyr B - Bygg MA - Mandel