Restaurant Bestorps meny
Restaurant Bestorp byr på en internasjonal meny med retter fra alle verdenshjørner, tilberedt med lokale råvarer fra hele landet. Menyen justeres tre ganger i året, tilpasset sesongens produkter og smaker.
Forrett
Fasanterrine servert med tartelette
Syltede reddiker og kjørvel
(H, M, E)
175,-
Blomkål
Bakt blomkål med mandarin og rabarbra
(M, HA)
165,-
Vegansk ceviche
Tomat, løk, søtpotet, chili, koriander og leche de tigre
145,-
Hovedrett
Andeconfit
Jordskokkpuré, kål, sitron og timiansaus
(M, SU)
375,-
Stekt kveite
Risoni med purre og erter, steinsopp
(F, M, SU, H)
375,-
Stekt gnocchi
Med pesto og parmesan
(M, H, SO, L, P, SP)
295,-
Dessert
Jordbær med basilikum og vanilje
Roseiskrem
(E, M)
135,-
Rum Baba dynket i rom og krydderlake
Pisket krem og bær
(H, E, M, SU)
135,-
Modne oster
Tre slag ost med syltede pærer
(H, M)
175,-
***
Allergener
M - Melk F - Fisk E - Egg SU - Sulfitt S - Selleri SP - Sennep
H - Hvete HA - Hassel SO - Soya SK - Skalldyr SE - Sesam
BL - Bløtdyr B - Bygg MA - Mandel L - Lupin P - Pinnekjerner