Restaurant Bestorps meny

Restaurant Bestorp byr på en internasjonal meny med retter fra alle verdenshjørner, tilberedt med lokale råvarer fra hele landet. Menyen justeres tre ganger i året, tilpasset sesongens produkter og smaker.

Forrett

Fasanterrine servert med tartelette
Syltede reddiker og kjørvel
(H, M, E)
175,-

Blomkål
Bakt blomkål med mandarin og rabarbra
(M, HA)
165,-

Vegansk ceviche
Tomat, løk, søtpotet, chili, koriander og leche de tigre
145,-

 

Hovedrett

Andeconfit
Jordskokkpuré, kål, sitron og timiansaus
(M, SU)
375,-

Stekt kveite
Risoni med purre og erter, steinsopp
(F, M, SU, H)

375,-

Stekt gnocchi
Med pesto og parmesan
(M, H, SO, L, P, SP)
295,-

 

Dessert

Jordbær med basilikum og vanilje
Roseiskrem
(E, M)
135,-

Rum Baba dynket i rom og krydderlake
Pisket krem og bær
(H, E, M, SU)
135,-

Modne oster
Tre slag ost med syltede pærer
(H, M)
175,-

***

Allergener

M - Melk F - Fisk E - Egg SU - Sulfitt S - Selleri SP - Sennep
H - Hvete HA - Hassel SO - Soya SK - Skalldyr SE - Sesam
BL - Bløtdyr B - Bygg MA - Mandel L - Lupin P - Pinnekjerner