Spis og drikk på Telegrafen

Hos Telegrafen kan du alltid både spise og drikke godt, vår catering serverer god mat til både dag- og kveldsarrangement.

EAT DRINK

Sjekk ut våre menyer:

Sharing (middag)

Forretter
Tomat-, mozzarella- og melonsalat
Pastasalat
Grønn salatmix
Focaccia med aioli og pesto

Hovedretter
Marinert og bakt kylling
Lasagne 150 g 
Urtebakte poteter
Langpannepizza

Dessert
Panna cotta

Bruschetta med caprese

Bruschetta med oliven tapenade

Bruschetta med rekesalat

Rullade med parmaskinke, ruccula og pesto

Rullade med laksetartat, ricotta, løk og sitron

Miniburger/slider, chilli majo av nduja og peccorino

Antipasti - Salami calabria / parmaskine / peccorino / tallegio og marmalade

Kyllingspyd marinert i pesto

Petit four – Italienske småkaker

Marinert og bakt kylling
Lasagne 150 g
Urtebakte poteter
Langpannepizza
Tomat-, mozzarella- og melonsalat
Pastasalat
Grønn salatmiks
Focaccia med aioli og pesto

Dessert
Panna cotta

Forrett
Oksecarpaccio med ruccola, parmesan, pinjekjerner og olivenolje

eller

Kremet jordskokksuppe med jordskokkchips, ristede pinjekjerner og strimlet vellagret norsk spekeskinke

eller

Laksetartar med ramsløkskrem og friske urter

Hovedrett
Ytrefilet av okse med sesongens grønnsaker, bakte småtomater, ovnstekte småpoteter og rødvinsaus

eller

Andeconfit med honning- og rosmarinsbakte rotgrønnsaker, ovnstekte småpoteter og redusert rødvinsaus.

eller

Ovnsbakt torskeloin med pastinakk- og sellerirotpuré, stekt vellagret norsk spekeskinke, glaserte gulrøtter, grønn asparges og blåskjellsaus. 

Dessert
Tiramisu 

eller

Panna Cotta med bringebærcoulis

eller

Ostekake med røde bær og bringebærcoulis