Feire de gode anledningene på Telegrafen

  • Norges største kombinerte utelivs-, serverings- og arrangementsarena.
  • Aktiviteter og sosialisering på hele 3200m² i Oslo sentrum
  • Seks unike selskapslokaler med hver sin historie
  • Telegrafen tilpasses ditt arrangement og event

En kveld på Telegrafen passer perfekt for deg som skal organisere en vellykket kveld for gjengen. Enten det er kollegaer, bedriften, vennegjenger eller kunder. De gamle ærverdige lokalene ble pusset opp i 2020, og er tilrettelagt for alt fra hyggelige middager i godt selskap, til store eventer med konsert- og underholdning.

Vårt team, bestående av prosjektledere, kokker, servitører og bartendere bistår med glede for å gjøre kvelden akkurat slik du drømmer om. Ta kontakt for å diskutere dine ønsker, eller la deg inspirere av noen av våre pakker under.

GAME ON!

I 70-tallsbaren Telefonkiosken har vi flere shuffleboard og moderne dartmaskiner. Perfekt aktivitet for bursdager, utdrikningslag og firmafester. Trenger du tips til konkurranser? Ta kontakt!

Egen musikk, taler og kahoot på skjermen?

Vi har tre større lokaler som passer perfekt for grupper på mellom 20 - 150 gjester. Her har du tilgang til egen bar/servitør, kan spille din egen musikk og organisere høylytte og interne aktiviteter. Legg bursdagen, utdrikningslaget eller firmafesten her.

Lokalet for de aller beste kveldene

Det fantastiske lokalet, Faksen er alt man kan drømme om. 80-tallsvibe, en stor rosa bar, Dj-booth, dansegulv og med plass til 200 personer. Et perfekt lokale for jubileum, sommerfest, julebord eller bare en sinnsyk fest.

Kombiner middag med inspirasjon og læring

Våre fantastiske ansatte og profesjonelle samarbeidspartnere stiller gledelig opp for å arrangere kurs- og smakinger innenfor både vin, bobler, cocktails og øl. En perfekt måte å kickstarte aftenen.

LA DEG INSPIRERE

P1433578

Eget lokale

Fra kr. 0,-

La arrangementet sette premisset! Vi har flere private rom som passer for grupper over 20 personer.
Leie krever minimumsomsetning. 

Design uten navn (2)

Lei ditt eget

Chambré

Vi har to nydelige Chambrè Separée knyttet til Resaurant Bestorp.

Booking krever spiseplikt.

41-DSC03734

3-rettersmeny i eget Chambrée

695,-

Samle vennegjengen eller jobben til en hyggelig kveld i et av våre flott Chambré Separée. Passer for grupper fra 6 - 12 personer.

P1433454

Vinsmaking

fra 595,-

Vinsmaking i Teleks Vinbar med en våre flinke sommalierer.

Legg gjerne til:
Dart eller shuufboard fra kr 100,- per pers.
Middag i Restaurant Bestorp

Telefonkiosken bar_v1-00003 (1)

Shuffleboard

fra 240.-

Shuffleboard er en perfekt team building og venneaktivitet. Lei et av våre 4 shuffleboard, og kombiner gjerne med middag i Restaurant Bestorp eller et av våre Chambré. 

P1444183

Dart

fra 100,-

Utfordre venner eller kollegaer til en runde Dart! Passer perfekt til bursdager, afterwork og team building. 

P1744227-2 (3)

Tapaskveld

Fra kr. 395,-

Samle gjengen til tapaskveld med gode smaker, gjerne kombinert med spansk cava, rødvin eller nydelige drinker. 

Legg gjerne til spill i Telefonkiosken:
Dart kr 100,- per pers.
Shuffleboard 240,- per bane

BURSDAG PÅ TELEGRAFEN

Samle venner og familie til bursdagsfeiring på Telegrafen. Her kan du velge mellom alt fra en rolig middag i Restaurant Bestorp, egen sone i Telefonkiosken med Shuffleboard og dart, et eget Chambré Separée eller å arrangere fest med mat, underholdning og taler. Ta kontakt for å høre mer om våre alternativ.

61-DSC03781

Bursdag & 3-retter

695,-

Per person.

Vi serverer vår nydelige 3-retter fra Restaurant Bestorp. Drikkepakke kan kjøpes i tillegg. Få ditt eget lokale inkludert i prisen, og dekorer som du vil. Velg mellom runde bord og langbord. 

P1511741

Lei ditt eget rom

Fra kr. 0,-

Velg mellom minimumsomsetning eller en liten leie av lokalet. I våre utleielokaler kan du feire akkurat den bursdagen du ønsker. Karaokekveld, langbord med taler eller dans!

Møterom

Bursdagsbuffet

Fra 595,-

Per pers.

Vi serverer en nydelig buffet og dere har lokalet tilgjengelig kostnadsfritt gjennom hele kvelden. Velg mellom runde bord og langbord med duker.

Telefonkiosken bar_v1-00031 (1)

Bursdag i

Telefonkiosken Spillbar

Telefonkiosken Spillbar har flere ulike soner og passer godt for alle bursdager fra 4 og oppover! Reserver områder med tilgang til Dart eller Shuffleboard. Lokalet har 2 barer, og det er mulig å få tilgang til deres egen servitør.

Thomas Heftye_v1-00046

Bursdag i

Chambré

Vi har to fantastiske Chambré Separée tilknyttet Restaurant Bestorp. Her kan du spille egen musikk, ha tilgang til skjerm og bråke så mye dere vil!

P1433454

Bursdag i

Teleks vinbar

Lokalet passer perfekt til grupper mellom 20 - 40 personer. Lokalet har store vinduer mot gaten, og er ekstremt hyggelig. Her har du deres egen vinkelner med et bredt utvalg av vin.

Alf Rolsen_v1-00044

Bursdag i

Eget rom

Vi har i tillegg 3 større rom for deg som er mer enn 15 personer. Her er det opplegg for egen lyd og bilde, mulighet for karaoke, quiz, taler og egen pynt. 

Faksen 1

Bursdag i

Faksen Bar

Oslo´s kuleste selskapslokaler har latt seg inspirere av det fargerike 80-tallet. Her er det en stor bar, dansegulv, dj-booth og god stemning!

Faksen 1

Bursdag i

Restaurant Bestorp

Feire bursdagen din i flotte Restaurant Bestorp. Velg mellom vår a lá carte meny eller få kjøkkenet til å sette sammen en sharing meny. Her sitter du midt i smørøyet med utsikt til vakre ekspedisjonshallen.

Send oss en forespørsel

Vi gleder oss til å høre fra deg! Du vil motta tilbakemelding raskt.

SPILL og AKTIVITETER

christian

CHRISTIAN ESPENES

Booking
Ta kontakt med christian@telegrafenoslo.no for mer informasjon og booking.
Kontakt - Daniel Wisth

DANIEL WISTH

Booking (store grupper)
Er dere en større gruppe på 80+ personer? Ta kontakt med Daniel for mer informasjon og booking: daniel@telegrafenoslo.no