SNIKTITT PÅ VÅRE BARER

Vel, vi har ikke åpnet enda, men du er litt nysgjerrig, er du ikke? Her får du muligheten til å ta en sniktitt på våre barer!

En sniktitt har vel aldri skadet noen. Kanskje heller det motsatte? Sjekk ut våre unike barer!

Vi slår et slag for tidenes bar-til-bar-runde!

Hvis du er av typen som er godt bevandret blant Oslos barer, kan du glede deg til vi åpner. På Telegrafen vil du finne tre nye barer – og vi garanterer en ny favoritt. Telegrafen Oslo er hele Norges nye møteplass, enten du kommer med vennegjengen, familien, jobben eller alene. Ta med deg glasset og beveg deg fritt fra 60-tallets flotte vinbar, til 70-tallets spillehall og til 80-tallets dansegulv. På null komma svisj har du beveget deg tidløst gjennom barene våre, men også en spennende historie. For på Telegrafen er det sjel i veggene.

Er du av typen som vil ha en rolig kveld på byen? Muligheten for å prate med venninnen din eller typen din samtidig som du er ute og koser deg?
Vel, da er Teleks Vinbar noe for deg. Vår stilige og klassiske vinbar med trivelige sommelierer tar deg med på en reise gjennom 60-tallet og gir deg
en smak av verdens beste druer. Ikke overbevist enda? Vi letter i mars, og utfordrer deg til å bli med på reisen.

Er du av typen som ønsker en festlig kveld på byen? Hva med å starte kvelden med en runde dart eller shuffleboard i Telefonkiosken Bar? Telegrafens
70-talls bar er skapt for den spilleglade (eller spillegale?), og serverer deg moro på sølvfat. Om du ikke er fan av moro, serverer vi også deilig mat fra vår egen gastro-restaurant.

Ikke lyv – alle er typen til å danse. Nå har du forhåpentligvis både spist og spilt fra deg, og danseskoene venter på deg i Faksen Bar.
DJ-en fyller lokalet med lyd, lys og farger, og tar deg med rett tilbake til 80-tallet. Kanskje finner du noen å imponere med viskelærsamlingen din?

Sniktitt på våre barer og arkitektenes flotte tegninger: