SHUFFLEBOARD

På Telegrafen er vi opptatt av at gjestene våre skal ha det gøy fra start til slutt. Derfor finner du spillsoner hos oss som rommer mer enn 40 spill og aktiviteter. Er det mulig og ikke bli i godt humør av en spillturnering i selskap med venner og kolleger?

Shuffleboard er en idrett der forskjellige pucker blir sendt glidende bortover en glatt bane. Målet er å få de til og legge seg i poengfeltet på andre siden. I og med at overflaten er så glatt og puckene er myke på undersiden, er det en sport som handler om å være fokusert og presis. Det skal lite til før puckene havner i «sanden» på utsiden, noe som gjør shuffleboard ekstra nervepirrende og spennende. «Sanden» er faktisk små silikonkuler som hindrer friksjon mellom puck og bord.

SHUFL. er vår leverandør av shuffleboard. Spillene er håndlagde og elegante, med en helt unik kvalitet. De er laget i Texas og smurt med «Canadian Maple» for en glatt finish.

DART

Dart er et engelsk spill hvor deltakerne kaster piler mot en rund måltavle, med spesielle spilleregler. Måltavlen er inndelt i ringer og sektorer, hvor du finner bestemte poengscorer. Dartskiven er sirkelformet og delt inn i 20 sektorer med verdier fra 1 til 20.
Bull’s Eye, i midten, gir deg hele 50 poeng. Dart er kjent som et svært sosialt spill, og det finnes ikke noe bedre å samle vennegjengen rundt!

På Telegrafen finner du derimot ikke tradisjonelle darttavler, hvor du kaster piler og samler poeng. Hos oss har vi nemlig det nyeste og mest innovative dartspillet i Norge! Vi utfordrer deg i morsomme minigames, som "Killer, Shanghai, High Striker og 201".  Prøv selv - det er helt SYKT gøy!

Inviter venner, familie, kolleger, daten eller kjæresten, og kast til du går lei. Samtidig kan du nyte delikatesser fra baren, både på tallerken og i glass. Hva med en turnering? Kanskje kan dere arrangere en konkurranse hvor taperen spanderer neste drikkerunde i baren? Vårt høyteknologiske dartsystem stiller opp og samler gjengen etter en lang periode i sosial karantene.

Vi spilles!