Velkommen til Telefonkiosken Bar

Telefonkiosken Bar finner du inne på Telegrafen, til høyre for den imponerende ekspedisjonshallen. Baren har funnet sine røtter i det funky 70-tallet og byr på lekre cocktails og masse spill.

Er du av typen som ønsker en festlig kveld på byen? Med shuffleboard og dart på spillmenyen er Telefonkiosken et ypperlig alternativ for en kveld med vennegjengen, afterwork med kollegaene eller i forbindelse med en morsom anledning som bursdag eller utdrikningslag. Telegrafens 70-talls bar er skapt for den spilleglade (eller spillegale?), og serverer deg moro på sølvfat.

Turbotirsdag

Hver tirsdag er det turbotirsdag i Telefonkiosken! Det betyr halv pris på shuffleboard hele dagen. Book shuffleboard på forhånd, så er dere sikret moro så lenge dere måtte ønske.

Afterwork

Hver eneste torsdag og fredag. Inviter med deg gode kollegaer og start helgen riktig! Vi kan også friste med halv pris på shuffleboard, samt tapas i loungen fra kl. 17 (må forhåndsbookes).

ÅPNINGSTIDER

Tirs-tors: 15.00 – 00.00
Fre: 15.00 – 02.00
Lør: 17.00 – 02.00

Søn-man: Stengt

Telefonkiosken_ikon_ubakgrunn-05_small

BOOKING

Færre enn 10 personer:

Bord kan reserveres fra kl. 15.00.
Bordet er deres i 2,5 time fra reservasjonstidspunktet

TELEGRAFEN

Telefonkiosken er en del av Telegrafen Oslo, som består av seks moderne og fleksible arrangementslokaler, fem unike barer og tre spillsoner med aktiviteter som dart og shuffleboard. Lokalet er designet for å gi våre gjester den ultimate kombinasjonen av god mat, hyggelig atmosfære, underholdning og topp stemning