Mesanin_Rom 2_2560x1440

Business & Pleasure

Planlegger du et selskap eller en middag? Et kickoff eller en konferanse? Et møte eller en høytidelig middag? Uansett anledning, er du hjertelig velkommen til oss!

Arrangementslokalene hos oss representerer navn som har spilt en viktig rolle gjennom Telegrafens historie.
Besøk Riksjentene, Thomas Heftye, Alf Rolfsen, Nils Holter, Arneberg & Paulsen eller Frøken Ur.

I et av Oslos mest ærverdige bygg, finner du seks arrangementslokaler med plass til alt fra 10-100 personer. Telegrafen er helrenovert med lokaler som gir en opplevelse utenom det vanlige. Våre seks rom er fasjonable og vakre, og er utstyrt med toppmoderne konferanseutstyr. De ulike rommene består av alt fra kjøkken til zen-sone, scene, sakkosekker, lydanlegg og streamingmuligheter.

Du trenger ikke tenke på alt – vi tenker for deg. De største arrangementslokalene er svært fleksible og tilrettelegger for dine behov; enten du ønsker konferanseoppsett, kinooppsett eller langbord. Det er også muligheter for servering av både mat og drikke under oppholdet.

Tid til å skape, realisere og nyte

Inspirerende og lekre omgivelser setter tonen for workshops, møter, konferanser og seminarer.
Ta med deg kontoret, teamet eller ledelsen og tilbring arbeidsdagen hos oss. Vi kan garantere at dere forlater Telegrafen med en ny giv.

Telegrafens arrangementslokaler passer til mer enn bare business. Bruk oss gjerne til premierefester, afterwork, vorspiel, utdrikningslag, konfirmasjoner, julebord, vinsmaking eller bursdag. Vi sees!