Vårslipp på Telegrafen

Synes du vinteren er lang? Er du lei av glatte veier, skiftende vær, mørketid og ull som klør? Gleder du deg til vår, lysere dager og varmegrader? Vi og!

For å korte ned ventetiden, og gjøre det meste ut av de vinterukene vi har igjen, inviterer vi til vårslipp på Telegrafen. Noen av dere reiser kanskje til fjells i vinterferien, men for de av dere som skal tilbringe uke 8 i byen – sjekk programmet på Telegrafen under her.

Må du bruke vinterferien på å jobbe? Vi har noe for deg og – HALV PRIS på alle møterom hele uken. Klink til med en av våre dagpakker, så slipper dere å jobbe på tom mage også. 

Thomas Heftye 2
Gjelder hele uken

50% på møterom

Travle tider på starten av det nye året? Trenger dere litt kreativ input og nye omgivelser? Booker dere møteromslokale på Telegrafen i uke 8 (20-25. feb) gir vi dere halv pris på rommet! Se våre lokaler her, og ta kontakt for booking her:

turbotirsdag
Tirsdag 21. februar

Turbotirsdag med gratis shuffleboard

En glimrende anledning til å finne ut av hvem som er best i vennegjengen eller på arbeidsplassen. Når shuffleboardkongen/dronningen er kåret, kan dere gå for nytt mesterskap i dart – for eksempel.

Vi åpner dørene kl. 15.00. Både bord og spill kan reserveres på forhånd – så er dere sikret plass og moro så lenge dere måtte ønske.

309185218_533117812149518_342304795353945940_n
Torsdag 23. februar

Monas Spektakulære musikkbingo

 

Alle vet hva bingo er, men i Monas spektakulære musikkbingo er bingohjul og røykos byttet ut med tidenes spilleliste og discolys.

Vi gjentar suksessen fra i høst og inviterer til en leken aften med guilty pleasures og slagere.

Møt opp fra kl. 17.00 med en venn eller tre. Bingoen starter litt før 19.00.

P1599066
Lørdag 25. februar

Skreimiddag i Restaurant Bestorp

Skreien er her. Den fantastiske fisken har tatt turen fra Barentshavet til norskekysten, og resultatet er et eksklusivt festmåltid som bare kan nytes i perioden januar-april. Fisken er saftig, delikat og fantastisk på smak – et av årets beste måltider spør du oss.

Middagen koster 395,-per person og er verdt hvert øre. 

P1711254
Fredag 24. februar

World Bartender Day

 

Visste du at bartendere har en egen merkedag? Den vil vi feire! I samarbeid med Bacardi inviterer vi til en eksklusiv afterwork i Telefonkiosken med spill, splitter ny drinkmeny, DJ og masse bra folk.

Reserver bord for hele gjengen og ta en tidlig helg. Vi starter kl. 16.00 og holder på til vi ikke orker mer.

Psst. Du må ikke ha vært på jobb for å kunne bli med på afterwork – denne dagen er like mye for vennegjenger, par eller solo-opptredener.

Usikker på hvilke vårslipp-aktiviteter du skal bli med på?

Telegrafen disker opp med fullpakket program for enhver smak.

Glad i god mat? Inviter med alle du kjenner som elsker torsk og book dere bord til Skreimiddag i Restaurant Bestorp (eksklusivt tilbud for uken). Er du ikke så opptatt av mat og drikke, men vil gå rett på aktivitetene? Noter ned dette:

  • Vi starter uken med Turbotirsdag i Telefonkiosken, hvilket betyr GRATIS shuffleboard for alle!
  • Onsdag er det tid for Monas SPEKTAKULÆRE musikkbingo for alle dere som elsker hitlåter og gamle travere.
  • Fredag blir det one-night-only afterwork med Bacardi: Dj, fantastiske drinker, kanonstemning og fine folk.

VI SEES!

Fant ingen felt.