Velg Telegrafen Oslo til ditt neste arrangement

Vår visjon handler om å skape gode opplevelser for folk flest. For oss handler de gode opplevelsene om høy servicegrad, evnen til å være fleksibel og å se detaljene. Vi har god erfaring med å tilrettelegge for store og små samlinger.

Som en del av Skagstindgruppen og Oslo Arrangement har vi spesialisert oss på å skape gode opplevelser for våre gjester. Som kunde hos oss vil du få en dedikert prosjektleder som følger opp prosjektet før, under og etter arrangementet. Vi kan bistå med kreativ sparring eller praktisk organisering. Hva som passer ditt behov. 

Telegrafen Oslo er Norges nyeste tilskudd innenfor arrangementslokaler og aktivitetsbasert uteliv. Da vi fikk mulighet til å bygge opp et nytt konsept i Telegrafbygningen var målsetningen å skape en destinasjon som er allsidig nok til å underholde en arrangementsgruppe en hel dag, og ditt arrangement på Telegrafen skal være unikt. 

Det er derfor med stolthet vi i mars kan presentere destinasjonen Telegrafen. Et aktivitetssenter der våre gjester kan møtes til en konferanse i et av våre arrangementslokaler, spise lunsj i vår hyggelige restaurant, ha team building i en av våre aktivitetsbarer og avslutte kvelden med en 3-rettersmiddag servert med vin fra Telegrafen´s unike vinbar.  

Kontakt - Daniel Wisth

DANIEL WISTH

Booking
Ta kontakt for mer informasjon om arrangement på Telegrafen, en uformell prat eller en tidlig befaring. Velkommen til Telegrafen Oslo!