Høstmiddag med Norges gladeste vinanmelder

Torsdag 6. oktober 2022 kl. 19.00

𝐕𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧 𝐭𝐢𝐥 𝐦𝐢𝐝𝐝𝐚𝐠 𝐨𝐠 𝐯𝐢𝐧𝐬𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐩å 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐠𝐫𝐚𝐟𝐞𝐧 𝐎𝐬𝐥𝐨!

Kommer den beste vinen fra Frankrike eller Italia?

Bli med på en leken vinsmaking med Norges gladeste vinanmelder Kjell-Gabriel Hendrichs.

Sammen skal vi finne ut av hvem som lager best vin av Italia og Frankrike. Det hele foregår i Restaurant Bestorp på Telegrafen, og dråpene skal nytes til en smakfull 4-retters meny. Her får du utfordret smaksløkene og får et dypdykk i vin og vinhistorie!

Middagen du vil få servert denne høstkvelden:

𝐒𝐨𝐩𝐩 𝐨𝐠 𝐠𝐮𝐥𝐛𝐞𝐭𝐞𝐬𝐚𝐥𝐚𝐭
Burrata-trøffel krem, hasselnøtter og spede salater

«𝐒𝐤𝐚𝐠𝐞𝐧» 𝐫ø𝐫𝐞
Lettkokte reker, nyr, eple, selleri og istappreddik, skalldyr emulsjon og syltede karvefrø

𝐒𝐤𝐚𝐧𝐤 𝐚𝐯 𝐟𝐫𝐢𝐥𝐚𝐧𝐝𝐬 𝐠𝐫𝐢𝐬 «𝐀𝐥 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐨𝐫»
Grillet spisskål, tomat fra Hanasand gartneri, sort bønnekrem og kokesky

𝐒𝐭𝐢𝐜𝐤𝐲 𝐭𝐨𝐟𝐟𝐞 𝐩𝐮𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠
Rom-rosin iskrem, karamell saus, ristede cashew nøtter og eple chips

Det vil bli servert åtte viner, fire fra hvert land, som du skal være med på å undersøke dypere. Det er uformelt, lekende og opplysende på en gang. Kanskje får du en eureka-opplevelse?

𝐅𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐭 𝐨𝐠 𝐝𝐫𝐢𝐤𝐤𝐞 𝐩𝐞𝐫 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧: 𝟏𝟐𝟗𝟓,-



Kveldens vinkonferansier

Kveldens ekspert og underholder er Kjell Gabriel Hendricks – en norsk musiker og vinkjenner. I sine tidligere dager var han mest kjent som Infinity-Kjell, men i dag driver han Norges største vingruppe på Facebook, og podcasten Kjells Vinkjeller i samarbeid med Nettavisen. Kjell-Gabriel elsker vin, og gleder seg til å dele denne lidenskapen med kveldens gjester.

Dette er en helt unik og spennende måte å lære mer om vin, samtidig som du nyter god mat.

Telegrafen Restaurant